Yoga kleding op Surfbikini

Surfbikini biedt een exclusief aanbod Yoga kleding voor dames. Ons assortiment bestaat uit leggings en tights,  shorts en tops van de merken ‘Monique Rotteveel®’, ‘Dkoko’ en ‘Sensi Graves’. Drie kleine unieke merken met een persoonlijk verhaal van de ontwerpsters Monique RotteveelMichelle Rodriquez (CR) en Sensi Graves.
 Als yoga teacher en eigenaar van Surfbikini kiest Alexandra de Yoga kleding met zorg. Merken die inspelen op de aspecten Natuur en Bewustzijn, merken van designsters die net als zijzelf hun droom naleven. Ieder item in de shop test zij eerst zelf op kwaliteit, pasvorm, draagcomfort, materiaal en de female flirty touch & design. Belangrijk is de feedback van haar yogis op het strand van Playa Maderas en de yogastudio van Maderas Village, Nicaragua.

Yoga kleding

De Yoga kleding van Surfbikini is bestand tegen zon, zee & zout. De kleding is multi-functioneel ontworpen. Geschikt voor zowel Hot Yoga, Bikram, fitness, hardlopen en cross fit op het strand, en als watersport kleding tijdens surfen, kitesessies en suppen.

Functionaliteit

Onze Yoga kleding staat geen enkele asana in de weg. Soepele en elastische materialen om je vrij te kunnen bewegen, ademend materiaal om warmte af te voeren, en een perfecte pasvorm. De yoga leggings reiken tot je middel zodat er voldoende rug en buik bedekt blijft tijdens het vooroverbuigen. Kleding met ultiem draagcomfort!

Over Surfbikini Shop Yoga Kleding

TUNE IN ON YOURSELF AND NATURE

SHOP DE LAATSTE YOGA TRENDS

54,95

Laatste nieuws van ons blog

Volg ons op Instagram